Scholingsaanbod

Scholingsaanbod

 • Scholing
  Instelling
  Niveau
  Korte beschrijving
  Contact persoon
 • Noorderpoort

  MBO 3 en 4

  Een zorgambassadeur zoekt vanuit een verbindende rol naar eHealth-innovaties en helpt bij de invoering hiervan. In deze cursus leer je de juiste zorgtechnologie kiezen bij de zorgvraag, medewerkers enthousiasmeren en begeleiden bij het gebruik van technologie, voorstellen doen voor inzet van technologie, en uitleg geven aan cliënten, medewerkers en mantelzorgers.

  Vilai Heuving - Lammerts
  vhg.lammerts@noorderpoort.nl

  Jetske van der Veen
  jm.vdveen@noorderpoort.nl

 • Noorderpoort

  MBO 3 en 4

  Deze cursus ‘Digicoach: aan de slag’ is ontwikkeld in samenwerking met de VVT-organisaties in Groningen en sluit aan op het profiel Digicoach, zoals dit binnen deze organisaties wordt vormgegeven.

  Vilai Heuving - Lammerts
  vhg.lammerts@noorderpoort.nl

  Jetske van der Veen
  jm.vdveen@noorderpoort.nl

 • Noorderpoort

  MBO 3 en 4

  Wil jij de mogelijkheden van technologie in je beroep leren kennen en kansen zien om technologie in te zetten ten behoeve van het welzijn en de gezondheid van cliënten? Dan is de cursus ‘Technologie in de zorg en welzijn: ermee aan de slag’ iets voor jou.

  Vilai Heuving - Lammerts
  vhg.lammerts@noorderpoort.nl

  Jetske van der Veen
  jm.vdveen@noorderpoort.nl

 • Alliade Zorggroep

  Alle niveau's

  Deze training is bedoeld voor professionals in de VVT die zich willen ontwikkelen in het gebruiken van zorgtechnologie in hun dagelijkse werk. Ontwikkelingen op het gebied van zorgtechnologie gaan snel. Technologie in de zorg, mits goed ingezet, biedt veel voordelen.

  Joanneke Holtrup
  j.holtrup@alliade.nl

 • Hanzehogeschool Groningen

  MBO 4 en HBO

  Technologie en digitale zorg gaan verder dan alleen het kunnen gebruiken van apparatuur. De vaardigheden zijn verweven met de inhoudelijke competenties van professionals.

 • Hanzehogeschool Groningen

  Masteropleiding Professional (voltijd & deeltijd)

  Bij de masteropleiding Healthy Ageing Professional word je als professional opgeleid tot een ambitieuze change agent. Als change agent houd je je bezig met het anders positioneren en organiseren van gezondheid in de veranderende maatschappij.

  Gerbrich de Koning
  masterhealthyageing@org.hanze.nl

 • NHL Stenden Hogeschool

  HBO Masteropleiding Professional (voltijd en deeltijd)

  Je  word opgeleid als innovator voor het zorg- en welzijnsdomein. Vanuit strategisch niveau geef je vorm aan innovaties en word je opgeleid als regisseur van het innovatieproces. 

  Gijs Terlouw
  gijs.terlouw@nhlstenden.com

 • E-learning Slimme Zorg van Nu

  Alle niveau's

  Deze gratis e-learning is in de eerste plaats opgezet voor verpleegkundigen (van alle niveaus), maar hij is net zo handig voor andere mensen in de zorg: van verzorgenden, tot studenten, tot bestuurders van zorginstellingen, tot mantelzorgers. De e-learning is geaccrediteerd door V&VN (8 punten) , NVvPO (7 punten) en ADAP (8 punten).

  Zorg van nu

 • Hanzehogeschool Groningen

  MBO-4 en HBO

  Technologie speelt een steeds grotere rol in deze domeinen. Deze ontwikkelingen grijpen in op de werk- en zorgprocessen van de professional. In deze leergang worden verschillende verschijningsvormen van technologie onderzocht, besproken en ervaren. Daarnaast leert de deelnemer hoe technologie effectief kan worden toegepast in de eigen praktijk.

  Anja Mol
  hanzeprosass@org.hanze.nl

 • De Nationale AI-Zorg Cursus

  Alle niveau's

  In deze online cursus ontdek je samen met andere zorgprofessionals wat AI (kunstmatige intelligentie) nu eigenlijk is en hoe het de zorg kan helpen. Je leert in je eigen tempo, wanneer het jou uitkomt.

  NL AI coalitie

 • UMCG

  Alle niveau's

  Het gebruik van kunstmatige intelligentie om de efficiëntie te verbeteren komt veel voor in bijna elke branche, niet meer dan in de wereld van de gezondheidszorg. In deze cursus leer je hoe je op een nuttige en realistische manier deelneemt aan de discussie over het potentieel van AI in de zorg. Met behulp van lessen van leiders in het denken over AI in de gezondheidszorg, bouw je je kennis en vertrouwen op in belangrijke gebieden van AI-gezondheidszorg, voordat je leert hoe het in je eigen workflow kan worden geïmplementeerd.

  UMCG | Engels